اخبار اجتماعی > بهداشت و درمان

خطرات نفس کشیدن با دهان باز در خواب



به گزارش همشهری آنلاین، حتما شما هم تجربه نفس کشیدن از طریق دهان را دارید، خیلی مواقع هست که فرد مجبور می‌شود به کمک دهان نفس بکشد، مثلاً یکی از این مواقع هنگام بیماری‌های تنفسی است که بینی فرد بیمار گرفته است. یا حتی حساسیت‌ها و آلرژی‌های فصلی سبب می‌شود که برخی افراد نتوانند از بینی نفس بکشند، در چنین مواقعی فرد به طور ناخودآگاه از دهان برای نفس کشیدن استفاده می‌کند.

در این باره دکتر مهتاب ربانی، متخصص گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن می‌گوید: ما انسان‌ها به صورت طبیعی از بینی تنفس می‌کشیم، حتی بچه‌هایی که تازه به دنیا می‌آیند تنفس از طریق دهان را بلد نیستند، چراکه بینی کیفیت هوای بهتری را به بدن ما می‌رساند، هوای گرم و تمیز، بدون گرد و غبار و ذرات بیماری‌زا از طریق نفس کشیدن با بینی هست که به بدن منتقل می‌شود.

او در پاسخ به این پرسش که تنفس از طریق دهان چه آسیب هایی دارد بیان می‌کند: تنفس از راه دهان به خصوص اگر به صورت ادامه دار اتفاق بیفتد می تواند سبب تغییراتی در شکل صورت شود، و همچنین تغییرات رشدی در صورت ایجاد کند، به خصوص در افرادی که در سنین رشد هستند.

او ادامه می‌دهد: تنفس از راه دهان در سنین بزرگسالی از آنجایی که کیفیت مطلوبی به ریه ها نمی‌رساند و سبب خشکی دهان و لب‌ها می‌شود آزار دهنده است.

ربانی می‌گوید: بنابراین به هر دلیلی که انسداد در بینی اتفاق بیفتد و مانع از تنفس از طریق بینی شود ما به ناچار مجبور هستیم از دهان نفس بکشیم، در مواردی که مسئله ادامه دار شود نیاز به مراجعه به پزشک برای بررسی بیشتر و رفع انسداد گرفتگی بینی است.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا