خواص مواد غذایی
-
زندگی > تندرستی
هشدار درباره مصرف روغن زیتون ناشتا و با معده خالی ؛ بهترین راه برای جذب فواید روغن زیتون را بدانید
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایندیپندنت، شاید دیده باشید که برخی افراد در شبکههای اجتماعی با هدف تاکید…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
پونه کوهی را چگونه مصرف کنیم ؟ ؛ طبع پونه کوهی و مصلح آن در طب سنتی
به گزارش همشهری آنلاین، پونه کوهی گیاهی از خانواده نعناع با نام علمی (Origanum Vulgare) است که به نامهای مرزنجوش…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
آسیب ظروف پلاستیکی به قلب | به جای ظرفهای پلاستیکی در چه ظرفهایی غذا بخوریم؟
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: به رغم آنکه گزارشهای زیادی در مورد اثرات سوء خوردن غذا در ظروف پلاستیکی بر…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس وکارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر کباب شده را ارائه کرده است. با ما…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
خواص رزماری ؛ طبع گیاه رزماری چیست ؟
به گزارش همشهری آنلاین، رزماری گیاهی معطر و بومی منطقه مدیترانه است که در آشپزی، تولید عطر و درمان بیماریهای…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
۶ علامت کمبود مواد مغذی در بدن
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این علائم سرنخهایی هستند که نشان میدهند در رژیم غذایی ما یک سری مواد مغذی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
معجزه خرفه ؛ از بهترین گیاه دارویی برای دیابت تا بهبود عملکرد کبد
به گزارش همشهری آنلاین، خرفه گیاهی علف مانند، یک ساله، با طعمی شیرین و ترش است. همچنین طبع این نوع…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
تخم بلدرچین چه خاصیتی دارد ؟ | ویتامین های تخم بلدرچین را بشناسید
به گزارش همشهری آنلاین، تخم بلدرچین برای سلامتی یکی از مغذیترین مواد غذایی طبیعی است که از دیرباز در رژیم…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چای ماچا چه طعمی دارد ؟ ؛ خواص ماچا لاته | تفاوت چای ماچا با ماچا لاته + تهیه ماچا لاته به روش کافه ها
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، ماچا لاته نوشیدنی محبوب ژاپنی است که از پودر چای سبز ماچا،…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
۴ جایگزین خوشمزه و سالم برای خامه
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: اگر میخواهید بدون از دست دادن طعم، تغییرات سالمتری در مصرف خامه ایجاد کنید، در…
بیشتر بخوانید »