آخرین اخبار

پلمپ دو مرکز غیر مجاز ترک اعتیاد در منطقه ۱۹



به گزارش همشهری آنلاین، قرارگاه‌اجتماعی منطقه ۱۹ شهرداری تهران با حضور حسین اخگرپور شهردار منطقه و ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران، عبدالمجید رحمانی دبیر مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران و برخی مدیران شهری به همت مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران برگزار شد.

در بازدید از نقاط آسیب‌زای منطقه، دستور تخلیه و پلمب دو مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز و همچنین دستور تخلیه و پلمب مرکز ضایعات غیرمجاز واقع در محدوده باغ انگوری توسط ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران صادر شد.

در ادامه از مراکز ضایعات فلزی کوچه ۲۰۶ و همچنین زمین بلاتکلیف موقوفه مروی در کوچه ۲۰۶ محدوده خلازیر جنوبی به عنوان نمونه‌ای موفق از تسطیح زمین بازدید و قرار شد با موقوفه مروی جلسه‌ای برگزار شود تا نسبت به تعیین تکلیف زمین‌های خود تدبیر کند.

در محل سوم بازدید هم، دستور تخلیه و پلمب انبار غیرمجاز ضایعات در کوچه پمپ گاز محدوده خلازیر توسط ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران صادر شد. در ادامه از گذر ۳۵ متری غدیر، بازدید صورت گرفت که قرار شد برای آن برنامه‌ریزی شود و تدابیر مناسب برای جلوگیری از پاتوق شدن این مجموعه اندیشیده شود.

عوامل حاضر در قرارگاه از گلفروشی‌های غیرمجاز بزرگراه هاشمی نیز بازدید کردند. در این بازدید نیز قرار شد که شرکت ساماندهی مشاغل؛ طی یک‌ماه برای گلفروشی‌های این‌ محدوده مکانی در نظر گیرد و آن‌ها را ساماندهی کند. در پایان نیز از مراحل پیشرفت تصفیه‌خانه خلیج‌فارس بازدید صورت گرفت.

در پایان بازدید، ‌حسین اخگر پور، شهردار منطقه از ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران برای حضور مجدد در جلسه قرارگاه ‌اجتماعی این منطقه به منظور رسیدگی به معضلات و مشکلات مناطق جنوب شهر بویژه منطقه ۱۹ که نوع مشکلات شان هم خاص تر و ویژه تر است تشکر کرد و افزود: این نگاه نشان از اهتمام ویژه معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران برای رسیدگی به معضلات است.

محسن قضاتلو مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران هم در این جلسه با تاکید بر اینکه ۳ هزار و ۵۰۰ مرکز پرتولید در تهران فعال هستند، مطرح‌کرد: بنا است که این تعداد را به ۵ هزار برسانیم. هدف از این کار این است که زباله مکان‌هایی که تولید زباله بیشتری دارند را به صورت مستقیم تفکیک کنیم.

وی در ادامه با پرداختن به طرح‌ تشویقی موضوع پسماند خشک بیان داشت: بنا بر این است که با استفاده از این امر، شهرداری از نگاه درآمدی به پسماند خشک عبور کند.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا