نخستین گام به سوی آموزشهای فناورانه در شهرستان ساری/افتتاح کارگاه شبیهساز هوش مصنوعی
به گزارش طبنا، به نقل از روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و مصادف با اعیاد شعبانیه، آیین افتتاح نخستین کارگاه شبیهساز مبتنی بر هوش مصنوعی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران در مرکز هتلداری و گردشگری شهرستان ساری با حضور علی سرزعیم معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور و هئیت همراه، مدیران کل دستگاههای عضو شورای هماهنگی استان مازندران و سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بهمراه سایر مسئولین استانی و شهرستانی پنج شنبه 18 بهمن ماه 1403به بهرهبرداری رسید.
این افتتاح در راستای ارائه آموزشهای فنی و حرفهای مبتنی بر هوش مصنوعی و اهمیت آن در توانمندسازی مهارتجویان برگزار شد.
علی سرزعیم معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم اظهار داشتند: افتتاح این کارگاه شبیهساز هوش مصنوعی، گامی مؤثر در جهت ارتقاء سطح مهارتها و توانمندیهای نیروی انسانی کشور است. با استفاده از فناوریهای نوین و بهرهمندی از دانش هوش مصنوعی، میتوان به رشد و توسعه پایدار در حوزههای مختلف دست یافت.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور نیز تاکید کردند: بانک توسعه تعاون همواره در تلاش است تا با حمایت از طرحهای نوآورانه و فناورانه، بستری مناسب برای رشد و پیشرفت جوانان و مهارتجویان فراهم آورد. افتتاح این کارگاه، نمونهای از این تلاشهاست که میتواند به تحولی مثبت در آموزشهای فنی و حرفهای منجر شود.
سید حسین درویشی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مازندران، ضمن خیرمقدم خدمت مدعوین ابراز خرسندی از افتتاح این کارگاه، بیان کردند: رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به جهت توانمندسازی نیروی انسانی ماهر در جامعه ایفا می کند باید نسبت به سایر نظام آموزشی کشور پیشرو باشد .
وی افزود: راه اندازی کارگاه واقعیت مجازی (شبیه ساز) مبتنی بر داده ها و هوش مصنوعی که مصوبه شورای گسترش آموزشی کشور و سازمان آموزش فنی و حرفه ای بوده از محل اعتبارات دانش بنیان با سرمایهگذاری 5 میلیارد تومان آمادهسازی شده است.
ایشان هدف اصلی از افتتاح این کارگاه، که متفاوت با سایر کارگاه های آموزشی هوش مصنوعی کشور است، عنوان کرد: این کارگاه در دو بستر سخت افزار و نرم افزار در حرفه های مختلف متناسب با استانداردهای بین المللی در استان قابل اجرا می باشد.
درویشی مدیرکل بیان داشت: راه اندازی و ارائه آموزشهای تخصصی و کاربردی در زمینه هوش مصنوعی با هدف کاهش در مواد مصرفی و جلوگیری از استهلاک تجهیزات و به عنوان کارگاه آموزشی مولد ساز دانست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: این کارگاه میتواند نقش مهمی در توانمندسازی جوانان و ارتقاء سطح مهارتهای آنان داشته باشد. هوش مصنوعی در بسیاری از صنایع تحولی بزرگ ایجاد کرده است و ما امیدواریم که با پیشرفت تکنولوژی و ارائه آموزشهای کاربردی در این حوزه، بتوانیم نیروی انسانی کارآمد و متخصصی را به جامعه معرفی کنیم.
در حاشیه این مراسم مدعوین حاضر از افتخارات این اداره کل در عرصه های المپیاد مهارتی بین المللی توسط مربیان و کارآموزان نخبه مهارتی دیدار و گفتگو کردند.