بازار و کسب و کار

صفر تا صد مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی به زبان ساده

بهروز مرادی مشاور راه انداز سوخاری

مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی چیزی که خیلی مشتری ها به اون نیاز دارند  ، در این مقاله به زبان ساده به شما آموزش میدهیم چطور یک سوخاری کیلویی عالی راه اندازی کنید . امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته

من بهروز مرادی هستم مشاور و راه انداز فست فود و کافه رستوران ، در خدمت شما هستم

برای راه اندازی سوخاری یک سری آیتم هارو باید رعایت کنیم من در ابتدا خدمتتون عرض کنم من خودم دو شعبه سوخاری کیلویی دارم ولی نه به این شکلی که شما ملاحظه میکنید توی شهر من استراکچر خودم رو دارم ، سعی کردم ساختار فست فود سوخاری رو حفظ کنم اما متناسب با اون بیام به صورت کیلویی عرضه کنم سوخاری رو که بتونم نتیجه مطلوبی بگیرم به لحاظ قیمتی و در نهایت مشتری رو بتونم درگیر کنم ، کیفیت بسیار برام مهمه،  متریال بسیار برام مهمه ، تمیزی ، نوع کار ، شکل کار ، مثل دیزاین و کانتر و شکل ارائه این ها برام خیلی مهمه همشون مهم هستن و من سعی کردم تمام این ساختار رو رعایت بکنم تا در نهایت بتونم یک نتیجه خیلی عالی ، مطلوب و خوبی رو  دریافت بکنم . برای مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی با من همراه باشید و کاری که شما باید انجام بدین اینه که :

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی سوخاری کیلویی

1- شما در ابتدا احتیاج به یک سرخ کن مبله ی خوب دارید

سرخ کن صنعتی مبله سرخ کنی باید باشه که از “پس پخت مرغ بر بیاد ” یعنی انقدر توان داشته باشه ، انقدر قدرت داشته باشه که بتونه مرغتون رو خوب بپزه ، خوب خروجی بهتون بده و شما بتونید نتیجه خیلی خوبی بگیرید و این سرخ کن ، سرخ کنی هست که خودم تو سوخاری خودم دارم استفاده میکنم و خیلی عالیه و خیلی نتیجه خوبی رو بهتون میده و در نهایت شما میتونید با یک ساختار خیلی عالی و درجه یک پخت خیلی خوبیو داشته باشید ، پختی که البته بدونه خونابه باشه بدون بوی زخم باشه که این هارو بتونید با سرخ کن عالی انجام بدین .

2-دوم یک دیس پلی یا گرمخانه مرغ سوخاری 150 سانت

در این مقاله ی مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی میگم بهتون که دیسپلی خیلی مهمه ، دیسپلی ۱۵۰ سانت طرح هنی پنی هستش که یک مرحله آماده سازی سوخاری در دیسپلی اتفاق میوفته یعنی بعد از اینکه مرغ سرخ شد باید حدود 10 ال 15 دقیقه در دیس پلی بزاری که رطوبت روغن مرغ رو بگیره و مرغت رو ترد ترد کنه ، کیفیت استیل بدنه دیس پلی بسیار مهمه و المنت هایی که داخل دستگاه کار شده .

3-سوم دستگاه بردینگ پودر زن 2 لگن مرغ سوخاری

تو قسمت آماده سازی بردینگی که بهتون پیشنهاد میکنم ، بردینگ ساده بدون موتور دو لگنه چیزی که خودم دارم استفاده میکنم و هزینه ی زیادی نداره البته اگر بخواید من موتوردار میتونم خدمتتون ارائه بدم که بردینگ موتور دار قیمتش تقریبا 4 برابر بردینگ بدون موتور هست . هدف اینه که با مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی یه سوخاری کیلویی ارزان ولی درجه یک راه اندازی کنیم پس در نتیجه از بردینگ 2 لگن بدون موتور استفاده میکنیم .

راه اندازی سوخاری کیلویی

4-چهارم مرینیتور خط پخت مرغ سوخاری

بعد مرینیتور هستش که من خودم هنوز از مرینیتور استفاده نمیکنم میتونید بیاید ببینید تو فسمت فود من ، مرینیت کردن مرغ یک قلقی داره که بچه های ما دارند انجام میدند و خیلی خوب دارند نتیجه میگیرند ولی اگر بخوایند مرینیتور میتونم تو پروژتون بگنجونم ، در نهایت انتخاب با شماست ، میگم چون میخواییم به صرفه باشه واسه همین میتونی مرینیتور خریداری نکنی در ضمن به تمام نکات در مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی دقت کنید .

5-یخچال فریزر ایستاده درب شیشه ای

نکته ای که در مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی باید بدونید اینه که ، یخچال و فریزر که خب یخچال فریزر های ساده ایستاده در شیشه ای من خودم استفاده میکنم ولی با موتور خیلی قوی و استراکچر بدنه خیلی خوب که شما هم میتونید از این یخچال و فریزر استفاده کنید و مطمئن باش نتیجه ی خوبی میگیری . به نظرم همین یخچال فریزر های درب شیشه ای خوب و ارزان کارت رو به خوبی انجام میده و یخچالش مرغت رو تقریبا 3 روز نگه میداره.

6-سینک و میز و کابینت استیل سوخاری کیلویی

بعد سینک و میز و کابینت و همه اینها تمام ساختاریه که شما میتونید توی یک فست فود سوخاری ازش بهره ببرید و نیاز دارید بهش که این هارو داشته باشید تا لب کانتر ، حالا بعضی از مشتری ها سینک و میز رو دست دوم میگیرند به این خاطر که کم هزینه کنند اما موضوعی که هست این کار درستی نیست چون معمولا میزو سینک های دست دوم کارایی ندارن و خیلی آسیب دیده ان و بهتره که میز و سینک نو خریداری کنید ولی با قیمت مناسب و ارزان به هر حال من در مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی تمام اینهارو بهتون میگم .

7-مانیتور و ترازوی مناسب سوخاری کیلویی

روی کانتر تو قسمت تحویل قاعدتا باید یه ترازو داشته باشید چون شما باید سوخاری رو به صورت کیلویی بفروشید ، یه ترازوی محک از نوع پلاسش کارتو راه میندازه و خیلی کارایی داره ، علاوه بر ترازو که همه فقط ترازو میذارند من از مانیتور هم استفاده میکنم مانیتور حسابرسی برای وزن و کیلو برای مشتری که این مانیتور خیلی تاثیر داره توی دیزاین ، خود دیزاین و مبحثش خیلی جدیه که چیدمانتون چطور باشه ، مشتری اول شما و کانترتون رو میبینه و اگخ ترازو رو به مانیتور وصل کنی هم قشنگ میشه هم جذابه و هم سیستم حسابداری میتونی توش بریزی و حواست به دخل و خرجت باشه در مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی نظر من رو بخوایید بدونید ، به نظر من مانیتور خیلی کارایی خوبی داره .

8-دیزاین سوخاری کیلویی چطوری باشه ؟

اگر یک فست فود بیرون بر کوچیکی داشته باشید دیزاینتون چطور باشه من مثلا تو بحث سوخاری ، تو بحث بیرون بر من فست فود اولم ۱۸  متر بود بعدا بزرگش کردم یه جای ۴۰٫۵۰ متری رو گرفتم . توی اون ۱۸ متر سعی کردم همه چهارچوب هارو رعایت کنم دیزاین ، چیدمان ، به طوری که عملکرد پرسنل با هم اختلال نداشته باشند ، قشنگی مغازه مهمه حتی وقتی که مغازت کوچیکه . باید به همه چیت دقت داشته باشی ، به جلوی مغازه به داخل مغازه بههر چیزی که مشتری وقتی میبینه با مغازه و ذهنیتت درگیر میشه .

9-آموزش خرید مواد اولیه و پخت سوخاری کیلویی

‎بحث دیگر بحث متریال مواد اولیه است که ما کلا بهتون آموزش میدیم کلاً بحث خرید مواد اولیه و پخت مرغ مرینیت بردینگ پخت ارائه صفر تا صد این ساختار رو ما تو پکیجمون هست که بهتون آموزش می‌دیم . اینکه حتی چه نوع پک و سطل سوخاری خریداری کنید و چه نوع مرغی بخرید و سیب زمینی و ادویه همه چی همه چی  کلا به شما میگیم چه نوع مواد اولیه ای را خریداری کنید و اینکه چطور از اونها نگهداری کنید و بسته بندی برند و فریز کردن و در نهایت آموزش پخت سوخاری کیلویی که اصل بسیار مهمیه تو بحث آموزش راه اندازی سوخاری کیلوی که تمام اینها رو به شما یاد میدیم .

10-آموزش استخدام پرسنل سوخاری کیلویی

مطلب دیگر نوع استخدام پرسنل هستش که بهتون آموزش می‌دیم چه نوع پرسنلی پرسنل را استخدام بکنید ، اینکه کلا پرسنل شما چند نفر باشند و در بخش پخت چند نفر و کانتر و صندق به همین شکل و اینکه اصلا آیا شما 2 شیفته باید پرسنل داشته باشید یا تک شیفته که به لوکیشن و ابعاد مغازه و حجم فروش بستگی داره و اینکه اصلا نیاز به پیک موتوری دارید یا نه .

11-بازار یابی و تبلیغات در راه اندازی سوخاری کیلویی

مطلب دیگر بازاریابی که اون را هم راجع بهش باهاتون صحبت می‌کنیم و مشاوره بهتون می‌دیم راهنماییتون می‌کنیم اینکه اصلا چه تابلویی در مغازه بزنید و با چه ابعادی ، من تابلویی که زدم مدل لاس وگاسی بزرگ هست و خیلی جذابه و شما میتونید طرح مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و مورد دیگر بایت باکس هاییه که داخل مغازه میزارید و لامپ هایی که روشن میکنید تا مبل و صندلی ها در همه و همه شما رو راهنمایی میکنم و اینکه اصلا چطور و با استفاده از چه ابزاری مغازتون رو معرفی کنید و اصلا افتتاحیه بگیری یا نه من همه اینها رو بهت میگم و در نهایت راهنماییت میکنم که چطور عضو اسنپ فود بشی و پول زیادی به دست بیاری.

راه اندازی سوخاری کیلویی

12-چطوری سود و ضرر سوخاری کیلویی رو حساب کنیم

خیلی مهمه خیلی مهمه بدونی تو مغازه ی سوخاری کیلویی که میزنی سود و ضرر مغازت رو چطور حساب کنی ، اینکه مواد اولیه چقدر هزینه کردی و چقدر بابت اجاره و انرژی باید هزینه کنی و در نهایت حقوق پرسنل و آخرش چیزی که برای تو میمونه سود مغازه است . باید دخلت با خرجت جور باشه باید سود خوبی عایدت بشه من بهت آموزش میدم که چطوری سود و ضرر مغازه ات رو محاسبه کنی که ضرر نکنی و اینکه چه هزینه هایی رو حذف کنی که سود بیشتری ببری .

13-لوکیشن مغازه سوخاری کیلویی چطوری باشه

تو بحث مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی لوکیشن مغازه سوخاری کیلویی خیلی مهمه شما باید دقت کنید ابعاد مغازتون نباید کمتر از 20 متر باشه و اینکه بر مغازه مهمه و خیابونی که توش سوخاری میزنید . معمولا اگر تو اون خیابون سوخاری کیلویی بود نترسید چون تهدیدی وجود نداره من سوخاری کیلویی میزنم که خداوکیلی بترکونه تو منطقه و هر چی مشتریه بیاد سمت خودت و نتیجه ی درجه یکی بگیری .

14-حرف آخر در مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی

تو مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی کل این ساختار رو من براتون به نتیجه می‌رسوم از  صفر تا صد یعنی از همون ب بسم الله تا اون آخرش هر چیزی که هست رو آموزش میدم و بهتون میگم که چه کار بکنید  خرید مواد اولیه ، نگهداری مواد اولیه ، آماده سازی و ارائه به مشتری و مشتری مداری حتی توی نوع دیزاینش هم بهتون نظر میدم میگم که من این تجربه رو داشتم و خب بهتره که این کار رو بکنیم و روی هم رفته یک نتیجه خیلی عالی و مطلوب  گرفته به این دلیل که من خودم درگیر این مسئله هستم من خودم درگیر این داستان هستم یعنی ما با چاش های فست فودها این دو ساله درگیر بودیم و تمام چالش‌هاش رو مارو برطرف کردیم و تمام این‌ها برای ما شد تجربه ، به خاطر همین وقتی پروژه‌ای رو راه‌اندازی می‌کنم جوری تمام ساختار رو شرح میدم و تمام اونچه که باید را به مخاطبم انتقال میدم که دچار این چالش‌ها و این مسئله‌ها نشه .

هزینه راه اندازی سوخاری کیلویی

روی هم رفته تو مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی خیالتون راحت باشه بحث هزینه‌ها هزینه راه‌اندازی سوخاری با این ساختاری که من در حال حاضر خدمتتون گفتم تقریبا چیزی حدود 500 میلیون هزینه و شما این هزینه را برای راه‌اندازی سوخاری باید حدوداً داشته باشید که در مقاله ی هزینه ی راه اندازی سوخاری کیلویی تمام اون رو توضیح دادیم و حالا شما می‌تونید یک سری چیزها را اضافه و یا کم بکنید

به عنوان مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی میتونم بهتون بگم مثلاً تاپینگ پیتزا و یا تاپینگ ساندویچ را می‌تونید حذف بکنید برای ساندویچ سوخاری البته فراموش کردم توضیح بدم خدمتتون برای ساندویچ سوخاری شما نیاز به تاپینگ دارید شما می‌تونید تاپینگ رو داشته باشید و یا می‌تونید از لگن بنماری استفاده بکنید و ما چهار تا ساندویچ رو بهتون آموزش می‌دیم مثل فیله و بال و کتف ران ساغ ران،  بالا ران که این‌ها همه رو بهتون آموزش میدیم.

کارهایی که برای راه اندازی سوخاری باید انجام بشه

شما این هزینه را باید در نظر بگیرید برای تجهیزات مرغ سوخاری حدودا مثلاً اگر شما تاپینگ رو از لیستتون حذف بکنید حدود ۵۰ میلیون از لیستتون حذف میشه و یک سری چیزها را شما می‌تونید از لیستتون حذف بکنید و این بستگی به شما داره و من در خدمت شما هستم .

 منبع سایت البرز تجهیز : مقاله ی مشاوره راه اندازی سوخاری کیلویی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا