زندگی > تغذیه و آشپزی

آموزش ته دیگ آردی ؛ ته دیگی خوشمزه بدون نان و سیب زمینی | برای ماکارونی و برنج این ته دیگ را حتما امتحان کنید


به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، بسیاری بر این باورند که برای تهیه یک ته دیگ خوشمزه حتماً باید از نان یا سیب‌زمینی استفاده کرد. اما باید بدانید که می‌توانید با استفاده از آرد و زعفران، یک ته دیگ فوق‌العاده با برنج یا ماکارونی تهیه کنید و خانواده و مهمانان خود را شگفت‌زده کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این ته دیگ جدید را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ آردی

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

آب: یک لیوان

نمک: یک قاشق چای‌خوری

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

زعفران به میزان لازم

آموزش ته دیگ آردی ؛ ته دیگی خوشمزه بدون نان و سیب زمینی | برای ماکارونی و برنج این ته دیگ را حتما امتحان کنید

مراحل تهیه ته دیگ آردی

۱. ابتدا آرد را با آب سرد، نمک و زعفران ترکیب کنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

۲. در یک قابلمه، روغن را ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس مخلوط آردی را در آن بریزید و بگذارید با حرارت کم کمی بپزد تا حباب‌های بزرگ روی آن ایجاد شود.

۳. بعد از اینکه کمی پخته شد، برنج یا ماکارونی را روی مخلوط بریزید و در قابلمه را بگذارید. با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود.

حالا ته دیگ آردی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. نوش جان.

  • طرز تهیه انواع ته‌دیگ | ۸ مدل ته‌دیگ که نمی‌توان از آنها گذشت



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا