جدیدترین جزئیات رشد اتصال به فیبرنوری در کشور
ارتباط فردا: اواسط آبان سال جاری بود که محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران انتخاب شد و همانند گذشته توسعه فیبرنوری با رویکرد اتصال به این فناوری در دستور کار قرار گرفت.
بنابراین توسعه فیبرنوری در دستور کار قرار گرفته و علاوه بر استفاده از توان داخلی، این شرکت به مذاکره و انعقاد قرار داد با فعالان حوزه پرداختهاند تا به سرویس مناسب دست یافته و پوشش FTTH افزایش پیدا کند؛ هدفگذاری شده است که سالی یک میلیون اتصال در حوزه فیبرنوری انجام شود.
مسئلهای که دو ماه گذشته با برگزاری همایش رونمایی از طرح هزار تار از سوی مدیران این شرکت اعلام و تأکید شده بود یکی از برنامههای مهم مخابرات، طرح پروژه فیبرنوری است که امیدوارند تعداد زیادی اتصال را در یک سال آینده باشند.
محمد جعفر پور- مدیر عامل شرکت مخابرات ایران- در این همایش تأکید کرد: در نظر دارند اتصال خالص یک میلیون و ۵۰۰ هزار تار در سطح کشور و ۵۶۰ هزار اتصال خالص در تهران را ایجاد کنند و هر جایی از تهران که مشترک تقاضا دارد سرویس با کیفیت در کمترین زمان ارائه شود.
حال با گذشت یک ماه از رونمایی و اجرای این طرح علی ملک جعفریان- مدیر مخابرات استان تهران- با بیان رشد میزان اتصال سرویس فیبرنوری در یک ماه اخیر (آذرماه) بیان کرد: خوشبختانه با همت و تلاش مجموعه کارکنان بویژه روسای مراکز مخابرات و حمایت همه جانبه بخش های ستادی و معاونت ها موفق شدیم تا میزان اتصال که قبل از آذرماه روزانه ۱۲۹ اتصال بود، را با شروع طرح هزارتار به ۲۹۰ اتصال در روز برسانیم و با برنامهریزیهای صورت گرفته شده، بطور یقین شاهد افزایش میزان اتصال در طرح هزارتار مخابرات استان تهران خواهیم بود.
برای درخواست فیبرنوری چگونه اقدام کنیم؟
لازم به ذکر است برای درخواست فیبرنوری اگر شهروندان با شماره ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ مخابرات تماس بگیرند و یک شماره تلفن همراه یا ثابت اعلام کنند، به پارتنرهای فروش اعلام و درصورتی که منطقه مورد نظر در سطح پوشش باشد، فیبر نوری را واگذار میکنند و درصورتی که نباشد، مخابرات از منطقه مورد نظر بازاریابی میکنند، تا در صورتی که به تعداد ۱۰ متقاضی برسد، بتوانند فیبر بک بن (back bone) را اجرا کنند.
نکته قابل توجه این است حتی اگر فردی در یک ساختمان درخواست اجرای فیبر داشته باشد، برای آن یک نفر کار انجام میشود و سپس برای بقیه اعضای ساختمان بازاریابی میشود. هزینه کار هم با اجرای فیبرکشی و مودم حدود سه الی سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اما سرعتی که ارائه می شود سرعت مناسب و بالایی است.
در نهایت مشترکان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت شرکت مخابرات ایران مراجعه کنند و نکته قابل توجه این است مشوق یا پروموشنهایی مانند مودم قسطی هم ارائه شده است.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا